Vær den forandring du ønsker i dit liv - din udvikling starter med dig selv - du kan starte her!
René Rønn | Mobil: 60467064 | Email: kontakt@mitnyejeg.dk | Lemvig

Livsstils Coaching

Livsstils Coaching er for dig som ønsker en varig livsstilsændring. Du har måske prøvet andre veje uden, at det er lykkedes og du er nu motiveret for at arbejde med dig selv og gøre det der skal til. Jeg følger dig gerne hele vejen til dit mål med coaching og kropsanalyse med fx måling af vægt og fedtprocent.

Sports Coaching

Sportscoaching er for dig som ønsker at forbedre dine sportspræstationer ved at forbedre din mentale styrke. Jeg hjælper dig til at blive skarp på dine mål og bane vejen derhen. Du har måske udfordringer som gør at du ikke spiller optimalt.

Read more →

Life Coaching

Life Coaching er fx. coaching på mål du har for at leve det liv du ønsker og være den du gerne vil være. Hvad drømmer du om at gøre? Hvordan ønsker du dit liv skal være? Hvad forhindrer dig i at nå dit mål?

Read more →

Updates

Følg Mit Nye Jeg på facebook – klik ‘Synes godt om’

 

Mette Lovmand, håndboldmålmand siger

Jeg kontaktede René, da mine præstationer på håndboldbanen var svingende og med ønske om at levere bedre præstationer. Jeg har fået mere selvtillid, er begyndt at tro på mine egne evner. Jeg vil håndbold på en helt anden måde end jeg ville før og jeg har lært at fokusere mere på mig selv end på andre.

 

Jes Herrup Larsen, Harboøre siger

Super god og motiverende Coaching samtale med René Rønn, fik lavet nogle rigtig gode målsætninger, som jeg nu vil arbejde stenhårdt på at nå… Er sikker på det vil lykkedes for mig – er fuld af optimisme og gå på mod.

 

Peter Frederiksen, sanger/musiker i PeTE siger

René er en coach med målet som fokus for øje: Hvad vil du?, og hvordan vil du opnå det? På sin egen energiske og nærmest Chris Mcdonald agtigt dynamiske facon hjalp han mig, til at få meget mere retning og klarhed på min musikalske karriere. Hvis du også gerne vil have mere fokus, og arbejde med hvad der skal til for at få det- kan jeg kun på det varmeste anbefale René som coach.

 

Mette Rahbek, Cand. pæd. ant., siger

Jeg har i årevis været plaget af alvorlig eksamensangst, hvilket i høj grad har påvirket mine resultater.
René tilbød ifm et kursus at coache mig ugen inden eksamen. Han fandt hurtigt frem til områder jeg selv skulle overveje at kigge nærmere på, og sporede sig ind på hvilke redskaber jeg kunne bruge til den netop forestående eksamen. René er meget rolig, fokuseret og koncentreret i samtalen. Han udstråler samtidig varme og omsorg, hvilket gør det nemt at tale om yderst personlige og måske endda tabu-belagte emner.
Jeg kan varmt anbefale René.